NIT DEL CA MANRESA

0
442

Aquest divendres 3 de desembre el Club Atlètic Manresa celebrarà el seu el tradicional sopar-cloenda de l\’entitat a l\’Hotel Els Noguers de la capital bagesana. En aquest sopar el CAM guardonarà als millors atletes de l\’entitat, que en aquesta temporada han estat José Ríos i Alba Casanovas, i també als atletes que han aconseguit el títol de Campió d\’Espanya, els que han estat internacionals, veterans, i els premis Revelació, Constància i Superació 2010.| Està confirmada la presencia del President de la Federació Catalana d\’Atletisme Sr. Romà Cuyàs, així com de la Regidora d\’Esports de l\’Ajuntament de Manresa Sra. Núria Sensat, i del President del Consell Esportiu del Bages Sr. Josep Empez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.