CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
407

Sis atletes catalans seleccionats
Sis atletes catalans han estat seleccionats per a participar al XVIIè Campionat d\’Europa de Camp a Través que se celebrarà el proper diumenge 12 de desembre a Albufeira (Portugal). L\’equip femení espanyol tindrà tres representants catalanes, Rosa Morató (VTiM) que és la vigent subcampiona d\’Europa, Jacqueline Martín (FCB) i Natàlia Rodríguez (CGT) que torna a l\’especialitat del cros desprès de tants èxits aconseguits en pista.| En homes, ha estat seleccionat Ayad Lamdassem (At Bikila) per a l\’equip absolut i Abdelaziz Merzougui (CA Ascó) a la categoria júnior. Per últim, també en la categoria júnior, ha estat seleccionada Beatriz Caspar (ISS-L\’H).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.