CAMPIONAT D\’EUROPA DE CROS

0
509

Sis atletes catalans seleccionats
Sis atletes catalans han estat seleccionats per a participar al XVIIè Campionat d\’Europa de Camp a Través que se celebrarà el proper diumenge 12 de desembre a Albufeira (Portugal). L\’equip femení espanyol tindrà tres representants catalanes, Rosa Morató (VTiM) que és la vigent subcampiona d\’Europa, Jacqueline Martín (FCB) i Natàlia Rodríguez (CGT) que torna a l\’especialitat del cros desprès de tants èxits aconseguits en pista.| En homes, ha estat seleccionat Ayad Lamdassem (At Bikila) per a l\’equip absolut i Abdelaziz Merzougui (CA Ascó) a la categoria júnior. Per últim, també en la categoria júnior, ha estat seleccionada Beatriz Caspar (ISS-L\’H).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.