SC TRADE CENTER PATROCINARÁ LA XII SANT SILVESTRE BARCELONESA A SANT CUGAT

0
385

SC TRADE CENTER será patrocinador oficial de la XII edició de la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat del Vallès que es disputarà el proper 31 de diciembre de 2010 El Gerent SC Trade Center , Juanjo Martinez, y el Director Tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López, van signar aquest acord el 1 de desembre.
SC TRADE CENTER és un model de parc empresarial equipat amb la més avançada tecnologia i especialitzat en oferir a empreses i professionals, espais, despatxos i sales condicionades i equipades, així com suport administratiu i tecnològic amb l’objectiu de facilitar la seva implantació sota una mínima inversió. Un punt de trobada per a empresaris i emprenedors.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.