Salou aposta per Extreme Man

0
605

Avui ha tingut lloc a l\’ajuntament de Salou la presentació oficial del triatló Extreme Man 226 Salou-Costa Daurada, que es disputarà el 5 de Juny de 2011. L\’Alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor d\’esports, David *Ninyà, i el representant de Win Sports Factory, Luis Genero, han expressat el seu entusiasme cap a aquesta prova inèdita. La carrera (3,8km de natació, 180km de bici i 42,2km a peu), es distingeix pel seu recorregut ciclista excepcional a través del Priorat, i el seu caràcter festiu amb 4 dies d\’animacions entorn de l\’esport.| Una mica més que una carrera… Una experiència total. Tal és la promesa de la primera edició de l\’esdeveniment, i el fil conductor de la reunió d\’aquest matí. Tots els assistents han coincidit en la seva voluntat d\’anar més enllà de l\’àmbit esportiu. La raó principal: els triatletes de llarga distància solen passar diversos dies en el lloc de l\’esdeveniment, acompanyats pels seus familiars en general. Per això, la Costa Daurada, gràcies al seu litoral, el seu clima, la seva oferta turística i hotelera, les seves infraestructures, el parc temàtic de Port Aventura i els seus accessos, ofereix un ventall molt ampli d\’activitats i facilitats. Salou té seriosos arguments per atreure als esportistes, i posicionar-se com una capital del turisme esportiu. En aquest sentit, l\’organització proposarà diverses animacions durant els dies anteriors a la prova, a través d\’una zona Expo, on es trobaran grans marques i actors del sector. Tot això en el Passeig Marítim, centre estratègic de l\’organització. Però la carrera també destaca en l\’aspecte tècnic. Amb una sola volta de 180km de bici en el Priorat, acumulant 2000 metres de desnivell positiu, i una marató final brodant el mar, els triatletes s\’enfrontaran a una prova espectacular per la seva duresa i bellesa. Seduït pel repte, Olivier Marceau, el Campió del Món 2000, ha confirmat la seva participació. El franc-suís reforça la dimensió internacional de l\’esdeveniment, que espera acollir molts participants de França i Anglaterra. selecciona tot el text Teniu alguna traducció millor? La vostra proposta Abans d\’enviar cap proposta, assegureu-vos que heu escrit el text original sense faltes d\’ortografia. Tingueu en compte que s\’enviarà el text original i la traducció automàtica, a més de les propostes que apunteu Aquestes propostes serviran per a millorar la qualitat del traductor. Gràcies per la vostra col·laboració. Traductor català ↔ {castellà, anglès, portuguès, francès} basat en la tecnologia d’Apertium i ScaleMT, dissenyats pel Grup Transducens del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat d’Alacant, i desenvolupats sota les llicències lliures GPL i AGPL, respectivament. Per a qualsevol suggeriment relacionat amb el traductor, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a traductor@softcatala.org PublicitatUniversitat d’AlacantGrup Transducens – Dept. de Llenguatges i Sistemes Informàtics Prompsit .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.