La Mitja Marató de Salou serà millor que mai

0
497

La Mitja Marató de Salou s\’apropa! Manquen 10 dies per a la prova més esperada de l’hivern, que es disputarà el 12 de desembre, la llista d\’inscrits compta amb 200 participants més que l\’any passat a la mateixa època. La setena edició de la cursa ofereix grans millores perquè els seus participants puguin gaudir encara més d\’aquesta festa de l\’esport. El nou recorregut potser sigui el canvi més notable aquest any. La nova versió de la Mitja donarà molt més protagonisme a la Costa Daurada, amb el Mediterrani molt present al llarg del circuit. En el km 17, els participants hauran d\’enfrontar-se a l\’única dificultat de la prova, la pujada de la Platja Llarga, amb un panorama espectacular. La sortida i l\’arribada també es muden, arribant a la prestigiosa Plaça de les Comunitats Autònomes, al Passeig Marítim.| Més que mai, la prova serà festiva, sent un dels grans esdeveniments esportius i populars d\’aquest Nadal. Tota la família i els amics tindran l\’oportunitat de participar a la Mitja de Salou, amb la tradicional cursa infantil i l\’aparició d\’una nova cursa de 5km. Com sempre, un dels moments forts del dia serà la Pasta Party, que permetrà a tots recuperar-se en un ambient immillorable després de la competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.