Nit d\’hotel gratuïta per als corredors que acabin La Sansi 4

0
439

Entre totes les novetats de la 4ª edició de la Sansi, la tercera Sant Silvestre més important d\’Espanya, destaca un dels regals més importants que mai s\’hagi donat en una carrera popular a tots els participants. Aquell corredor que aconsegueixi el 19 de desembre aguantar els 5 quilòmetres de distància de la prova i que creui la línia de meta de les pistes d\’atletisme de Lloret de Mar, es portarà, entre molts altres obsequis, una nit gratuïta en un dels 400 hotels associats a Planet Hobby.| A més, en l\’habitual sorteig que es realitza una vegada acabada la carrera, els participants podran optar fins a a cinc setmanes d\’hotel sense cost algun. Se superen els 1.500 inscrits Quan falten encara 19 dies per la Sansi 4, la barrera d\’1.500 inscrits ja ha caigut. Un any més, els atletes populars estan responent a la cita i no volen quedar-se sense una plaça. Tots, a part de la nit d\’hotel gratis, rebran una samarreta tècnica Li- Ning i productes de Henkel, ChupaChups, CocaCola, LLIGO, Kellogg’s, Soria Natural o La Finestra Sul Cel. Per inscriure\’s en La Sansi 4 i per obtenir més informació, poden visitar la web oficial de la carrera

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.