24hores d’Atletisme, que organitza CoRReDoRS.CaT

0
327

El proper 18-19 de Desembre es durà a terme a les pistes d’atletisme de Can Dragó (Barcelona) la VII edició de les 24hores d’Atletisme, que organitza CoRReDoRS.CaT. Com cada any, tots els fons que recaptem aniran destinats a la Marató de TV3, aquest any dedicat a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Un any més compaginarem diferents proves mentre duren les 24hores per intentar que els atletes d’ultrafons estiguin acompanyats en tot moment.| Hi haurà proves de tot tipus, individuals i per equips: 24hs individuals, 24hs per parelles, 24hores en equips de 3 a 6 components, o de 7 a 24 components, 6hores individuals, Marató de mitjanit i Eikiden (marató per relleus) de mitjanit, relleus de 4x400m, curses d’eliminació, un 5.000m, un 10.000m, i també jocs infantils i xocolatada pels més petits. Es pot consultar els reglaments de les proves i qualsevol altra informació a la web http://www.corredors.cat/24hores. Les inscripcions ja estan obertes! Ens aniria molt bé si poguessis publicitar aquest acte a la teva web, ja que quanta més gent n’estigui al corrent, mes inscripcions tindrem, i més podrem recaptar per aquesta causa. Moltes gràcies per tot i fins aviat! Cordialment, — Alèxia Patiño

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.