24hores d’Atletisme, que organitza CoRReDoRS.CaT

0
508

El proper 18-19 de Desembre es durà a terme a les pistes d’atletisme de Can Dragó (Barcelona) la VII edició de les 24hores d’Atletisme, que organitza CoRReDoRS.CaT. Com cada any, tots els fons que recaptem aniran destinats a la Marató de TV3, aquest any dedicat a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Un any més compaginarem diferents proves mentre duren les 24hores per intentar que els atletes d’ultrafons estiguin acompanyats en tot moment.| Hi haurà proves de tot tipus, individuals i per equips: 24hs individuals, 24hs per parelles, 24hores en equips de 3 a 6 components, o de 7 a 24 components, 6hores individuals, Marató de mitjanit i Eikiden (marató per relleus) de mitjanit, relleus de 4x400m, curses d’eliminació, un 5.000m, un 10.000m, i també jocs infantils i xocolatada pels més petits. Es pot consultar els reglaments de les proves i qualsevol altra informació a la web http://www.corredors.cat/24hores. Les inscripcions ja estan obertes! Ens aniria molt bé si poguessis publicitar aquest acte a la teva web, ja que quanta més gent n’estigui al corrent, mes inscripcions tindrem, i més podrem recaptar per aquesta causa. Moltes gràcies per tot i fins aviat! Cordialment, — Alèxia Patiño

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.