100×100 Fondistes de Tarrega amb la Marató de TV3

0
416

El proper diumenge dia 19 es celebra una nova edició de la Marató de Tv3, que aquest any es contra les lesions medul.lars i cerebrals adquirides. El club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega hem preparat una activitat diferent i original per col.laborar amb aquest esdeveniment solidari que mobilitza a tot el país. Sota el nom \”corre o camina per la Marató de TV3 contra les lesions medul.lars i cerebrals adquirides\” els corredors o caminadors que hi vulguin col.laborar caldrà que donguin tombs a la plaça del Carme, \”el Pati\” de Tarrega. | L’acte esta obert a corredors i caminadors de qualsevol indret i es celebrarà durant 12 hores ( de les 9 del mati a les 21 h) de forma ininterrompuda. L\’activitat compta amb la col.laboració d\’entitats de Tarrega: Associació alba, Foment Targarí, Agrupament Escolta i Guia Mestre Guell Roger de Lluria, La Fal.lera Gegantera de Tàrrega, Associació Guixanet, Caixa Penedes, Ajuntament de Tarrega i Radio Tàrrega. Els participants a l\’activitat ademes durant tot el dia estarem acompanyats per entitats de la ciutat que celebraran les seves activitats amb el seguent programa: Diumenge 19 de desembre de 2010. Plaça del Carme, “el Pati” 9 h: Traca inaugural 11 h: Club Alba-Associació Alba Els esportistes del Club Alba portaran els seus tricicles i bicicletes i entre tots pedalaran amb força durant tot el matí. L’exemple de superació, esforç i sacrifici de casa nostra. (Organitza: Associació Alba) 11.30 h: AtrapaTió!!!! Vine a perseguir el tió de l’Agrupament Escolta i Guia de Tàrrega, corre darrere seu per La Marató de TV3, i qui sap…Si l’atrapes, potser et cagarà algun dolç!!!! (Organitza: Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria) 12.30 h: Nadales Cauils Per tal d’animar tots els participants, siguin corredors o caminadors, els del Cau de Tàrrega cantaran nadales amb el seu estil particular, on l’important no és l’entonació, sinó l’alegria i l’emoció!!! (Organitza: Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria) 13 h: Foment Targarí corre!!! L’Eti, la mascota de Foment Targarí, correrà a màxima velocitat per la Marató!!!! (Organitza: Foment Targarí) 17.30 h: Cursa de gegants Qui serà el gegant més ràpid i àgil de la ciutat?? No t’ho perdis i vine a la primera cursa de gegants de la història recent. (Organtiza: La Fal·lera Gegantera de Tàrrega) 18h: Animació musical amb els Grallers de la Barra18 h: Xocolatada popular per la Marató. Degusta la millor xocolata del món mundial, gentilesa del servei de neteja de l’Associació Alba. Xocolata calenta i coca per recuperar energies. Donatiu: 1 euro (Organitza: Servei de neteja-Associació Alba) 18.30 h: Cursa dels Nans de Tàrrega: Pio, Guantxo, Rosalia i Guixanet Els Nans de Tàrrega ja fa dies que s\’entrenen. Només un dels quatre guanyarà la cursa de Nans de La Marató de TV3. Qui serà? La Rosalia, l’àvia més en forma que ha conegut mai la ciutat? El Guantxo, entrenat als camps de batalla més salvatges del món? El Pio, que, tot i semblar baix de forma, potser es prendrà un dels seu dolços energètics? O el Guixanet, disposat a fer trampes si cal? (Organitza: Associació Guixanet) 19h: Llar Aleix-Associació Alba Gaudeix de les nadales cantades per la gran familia de Ca n’Aleix i la seva coral Superpolifònica de l’Alegria: les dotze van tocant, el dimoni escuat, el trineu, bona nit i la cançó del ruc seran algunes de les cançons que interpretaran. Tota una primícia mundial!!!! (Organitza: Associació Alba) 20h: Foment Targarí corre encara més!!! L’Eti, la mascota de Foment Targarí, ara amb les piles carregades a base de torrons i altres gormanteries, correrà a màxima velocitat per la Marató!!!! (Organitza: Foment Targarí) 21h: Traca final – – – – – Trobareu dossier de premsa extens, cartell i díptic a http://www.fondistestarrega.com/fondistes/activitats.html

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.