LA SECCIÓ DE TRIATLÓ DEL CLUB D\’ATLETISME CALELLA AMPLIA HORITZONS\”

0
434

EL TEAM CALELLA TRIAHLON ESTRENA TEMPORADA A LES ORDRES DEL TÈCNIC SANTI PELLEJERO
El Team Calella Triathlon, secció oficial del Club d\’Atletisme Calella, ja ha començat la nova temporada 2010/2011, i ho ha fet amb moltes millores.
Una de les principals ha estat el fitxatge del nou entrenador, Santi Pellejero, esportista d\’èl·lit en actiu i professional de l\’entrenament esportiu que compta amb varis èxits en el seu palmarés. El canvi de tècnic ha estat motivat, principalment, per una de les altres importants millores, l\’augment de sessions presencials, sobretot a l\’aigua, on el nou entrenador té molta experiència i on els integrants de l\’equip més tenen a millorar tècnicament.| El Team Calella Triathlon va completar la seva primera temporada essent un dels clubs de triatletes amb més llicències de tot Catalunya, essent el club més nombrós al Challenge Barcelona Maresme i guanyant per equips a la Half Challenge Barcelona Maresme, entre d\’altres resultats importants. L\’equip va acabar la passada temporada 2009/2010 amb 70 integrants, i l\’interès que ha despertat en aquest nou inici de temporada 2010/2011 fa pensar que pot arribar prop del centenar d\’esportistes. * Per entrevistes, es pot contactar amb el Director de l\’equip JOAN CARLES CASTELLÀ 660090900. 93 769 02 48 – 646 75 85 36 oficina@atletismecalella.cat – www.atletismecalella.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.