IBERCAJA, MARCA OFICIAL DE LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

0
386

IberCaja, la Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Zaragoza, Aragón y Rioja, ha tancat un acord de patrocini amb l’empresa RPM Racing per ser la Marca Oficial de la Mitja Marató de Barcelona en l’edició de 2011. La Mitja Marató de Barcelona, prova promoguda per l’Ajuntament de Barcelona, i organitzada per l’U.T.E. de RPM Racing i ASO, es celebrarà el pròxim 30 de gener.| L’acord es va firmar la setmana passada a la seu que IberCaja posseeix a Barcelona, entre Jaime Rebull, Director Territorial d’IberCaja a Catalunya i Balears, i Juan Porcar, conseller delegat de RPM Racing.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.