Francesc Freixer ( Grup esportiu Esteve) i Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms) Guanyadors absoluts al duatló de muntanya de Viladrau

0
614

L’ajuntament de Viladrau va organitzar la 2ª edició del duatló de muntanya amb un gran èxit de partipació al tancar les admissions amb la totalitat de les 300 places disponibles .La prova va ser puntuable pel circuit de duatlons “ terra endins” i al mateix temps va ser la 4ª jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat. |La competició va començar a les 10 del matí del passat diumenge des de el camp de futbol , per fer front a els primers 6 quilòmetres de cursa a peu , un traçat amb fortes pujades i baixades i un desnivell acumulat de 130 metres , tot seguit 25 quilòmetres de ciclisme de muntanya , un recorregut molt exigent assolint una alçada màxima de 1.156 metres , així com un desnivell positiu de 668 metres i negatiu de 663 metres , per finalitzar amb una cursa a peu de poc més de 3 quilòmetres. A la vessant competitiva a la categoria es va viure un desenllaç molt emocionant ja que els tres primers duatletes van sortir a corra junts al darrer segment de cursa a peu i finalment i només per 4 segons d’avantatge el duatleta de Folgueroles i vigent campió de Catalunya de duatlons de muntanya, Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) es va endur el triomf final desprès de 1 hora 50 minuts i 22 segons, per davant del 2º classificat Marc Casellas (Club Triatló Lluçanès) i 3º classificat Ever Alejandro Gómez (Cerrr Strands triathlon ).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Portilla-Parés-Sánchez) 2º B-B triatló l’Ametlla del Vallès (Cuevas-Ros-Andujar) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Marzo-Esclusa-Barris) Dins de la categoria femenina victòria per la duatleta de Santa Perpetua de la Mogoda , Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms) amb un temps final de 2 hores 27 minuts 27 segons creuant la línia d’arribada , 4 minuts per davant de la 2ª Sílvia Pineda (Club triatló l´Eix de Navàs) completant el podi 3ª Laia Galí (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Galí-De la Cuesta-Claret) 2ª Club Natació Reus Ploms (Martínez-Violi-Viladrich)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.