Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui.

0
603

El CN Caldes, amb l’autorització de la FCA organitza la 18a edició Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui. La cursa és oberta a tothom major de 18 anys sense distinció de sexe o nacionalitat, que accepti i respecti, tant la distància com el present reglament. La distància és de 13,200 quilòmetres, per un circuit de terra i asfalt. En el recorregut s’estableixen dos punts d’avituallament, un al quilòmetre 6 aproximadament, i l’altre al final.| 4. La sortida és a les 10 h de diumenge 12 de desembre des del Parc del Bugarai i l’arribada al mateix lloc. L’organització tancarà el control d’entrada a les dues hores de l’inici de la cursa. 5. Hi ha servei de guarda-roba i de dutxes a l’arribada. 6. Tots els participants tindran un obsequi. Com a mínim, l’organització en garanteix als 900 primers arribats. 7. Les categories es regiran per l’any de naixement. Per establir categoria cal un mínim de tres atletes. Queden establertes les següents: Nascuts del 1992 al 1991 (18-19 anys) M-1 F-1 Nascuts del 1990 al 1976 (20-34 anys) M-2 F-2 Nascuts del 1975 al 1966 (35-44 anys) M-3 F-3 Nascuts del 1965 al 1956 (45-54 anys) M-4 F-4 Nascuts del 1955 al 1946 (55-64 anys) M-5 F-5 Nascuts del 1945 i anteriors (65 anys i en endavant) M-6 F-6 8. Els participants que no anotin l’any de naixement en el moment d’inscriure’s s’entén que forma part de la categoria segona (20-34 anys). 9. Trofeus de la cursa: Seran premiats els 10 primers atletes de la general masculina i les 5 primeres de la general femenina. Tindrà premi el primer atleta de cada categoria masculina i femenina. Qui tingui premi a la categoria general no en tindrà per a la seva categoria. Seran premiats els 3 primers locals masculins i a les 3 primeres locals femenines. I s’estableix un premi especial “meta volant” masculí i femení. L’organització pot demanar el DNI, o similar per comprovar l’edat dels atletes premiats. Els premis que no es recullin en l’acte de lliurament es declararan deserts. 10. Les inscripcions són per Internet a www.atletisme.com o bé, presencialment als llocs indicats per l’organització. Les inscripcions per Internet es tancaran el dissabte 4 de desembre. Les inscripcions presencials es tancaran el dimarts 7 de desembre. La cursa es limita a 900 participants. 11. Els drets d’inscripció anticipada a la cursa són de 13 euros (12 euros, si l’atleta disposa de xip propi). El mateix dia de la cursa no hi ha inscripció. 12. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants en la cursa per a la promoció de la mateixa. Les dades obtingudes de les inscripcions seguiran el tractament previst per la llei 15/99 de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal. 13. El cronometratge i les classificacions de la cursa es faran amb l’empresa ChampionChip. 14. És obligatori per participar córrer amb el xip que proporciona l’organització. El xip no retornat té un cost de 10 euros. Els participants que tinguin xip groc en propietat hauran d’indicar-ho en el moment de la seva inscripció. El dorsal s’ha de portar en un lloc ben visible, i no portar-lo doblegat. El dorsal i el xip es podran recollir un hora abans de la sortida. Per retirar-ho, és obligatori lliurar el comprovant de pagament, o en el seu defecte mostrar el DNI de l’atleta inscrit per identificar-se. 15. L’organització no es fa responsable dels accidents o d’altres perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’aquesta. 16. Tot i haver arribat a la meta, l’atleta que no hagi completat el recorregut oficial o es comprovi alguna irregularitat, serà desqualificat. L’organització, també, podrà desqualificar l’alteta que es mostri despectiu o incorrecte amb l’organització i/o amb la resta de participants. 17. Les reclamacions s’han de fer per escrit, una vegada finalitzada la cursa i l’acte de lliurament de premis. La decisió de l’organització serà inapel·lable. 18. Pel sol fet de participar-hi, s’accepta el present reglament, tot allò que no estigui previst queda sotmès a la decisió de l’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.