2ª Conferència ‘La Sansi’: Com preparar-se física i mentalment”

0
2144

Aquest divendres que ve 26 de novembre, el Club Atletisme La Sansi, organitzador el 19 de desembre de la Sansi de Lloret i el 26 de la 31ª Sant Silvestre del Masnou, organitzarà una conferència informativa, amb el titular Com preparar-se física i mentalment”, en La Carpa de Sant Cugat del Vallés (Barcelona) a les 21:00 hores.
Els protagonistes d\’aquesta cita seran l\’atleta olímpic Jose Luis Blanco, plata i bronze en els Europeus de 2006 i 2010, respectivament, Mónica Aguilera, guanyadora de la Marató donis Sabres, una de les proves atlètiques més dures del món, el brasiler Marcos Hirsch, manager de Jorge Lorenzo, el maratonià i periodista Xavier Bonastre, rostre conegut de Tv3, la grega Alexandra Panatoyou, ultrafondista, i Carles Morcillo, nutricionista.| Després del gran acolliment de la primera edició en 2009, quan es va sobrepassar en 90 persones el límit de 300, en aquesta ocasió el topall està situat en 250 assistents, els qui, confirmant la seva presència en el telèfon 936756611, gaudiran gratuïtament d\’una nit d\’atletisme en la qual seran, a més, obsequiats amb un sopar Pica-Pica, descomptes de 5 euros en les inscripcions de la Sansi i de la Sant Silvestre del Masnou, una nit d\’hotel concedida per Planet Hobby en un dels seus 400 hotels, una borsa de regals i un nombre per entrar en el sorteig de material esportiu i talonaris d\’una setmana d\’hotel. També estarà disponible la samarreta oficial de la Sansi 4 per 3 euros, que aniran destinats a la ‘Marató Benèfica” de Tv3. 2ª Conferència ‘La Sansi’: Com preparar-se física i mentalment” Lloc: La Carpa de Sant Cugat del Vallés (Barcelona) – Carretera de Cerdanyola a Sant Cugat, km 4,6. Data: 26 de novembre de 2010 Hora: 21:00 hores 21:00 – Entrada de l\’els ponents a la sala 21:15 – Començament de la Conferència 22:30 – Torn de preguntes 22:45 – Pica-Pica 00:00 – Concert 01:30 – Gran Sorteig de material esportiu i talonaris d\’una setmana d\’hotel

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.