LES INSCRIPCIONS DE LA SANT SILVESTRE BARCELONESA A BON RITME

0
713

Les inscripcions a la XII Sant Silvestre van a un bon ritme, a falta d\’un mes ja hi han 500 inscrits i sobre tot durant aquest últims dies ja s\’ha està incrementat la inscripció per online.
Estaran obertes fins el 28 de desembre a les 24.00 hores, a través d\’Internet, o fins arribar als 3.000 participants, La inscripció en la modalitat presencial a les botigues de running estaran obertes fins el 24 de desembre. El cost de la inscripció és de 12 euros. | En cas de no tenir-ne xip groc, l\’organització posa a disposició del participant un xip d\’un sol ús al preu de 2 euros. També es podrà realitzar la inscripció pels socis i Socies de DIR als 14 centres que tenen distribuïts per Barcelona i a Sant Cugat del Vallès. Tota la informació sobre la Sant Silvestre es pot trobar www.santsilvestre.com Botigues Running que es podant fer la inscripció: L\’Aire Esports (Granollers), J\’Arribu (Cornellà), Kañera (Terrassa), Castellò Esports (Viladecans), California Sports (Terrassa), Runnersworld (Barcelona), Bikila (Barcelona), Atleta\’s (Barcelona), Esportissim (Barcelona), Intemperie (Barcelona), Ashi Sports (Barcelona), Els Esports (Palau de Plegamans), Vertic (Sabadell, Manresa i Barcelona), Camarasa (Sabadell i Terrassa), 2.0 Sports (Manresa), SBR Store (Mataró), Spiridon (Vilassar de Mar), CP Running (Calella), EME Calçat Esportiu (Manlleu). A partir del 20 de desembre tindrem oberta l\’Oficina de la Sant Silvestre (OMET) al costat del pavelló municipal d\’esports de Sant Cugat del Vallès, per realitzar la inscripció presencialment. Tots el corredors que participen amb xip blanc pel cronometratge de la cursa el podran retornar a l’arribada. Será un gest important con mesura medioambiental i el seu lliurament representarà una aportació de 80 cèntims per xip a la Marató de TV3 També podeu tindre tota la informació http://www.facebook.com/santsilvestre on ja s’ha arribat els 1.000 amics al facebook.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.