LA MARATÓ DE BARCELONA NO PARA DE CRÉIXER

0
339

A tres mesos i mig de la seva celebració, ja té 4.233 inscrits, un 29% més que la darrera edició en la mateixa data, i segueix apuntant a un nou rècord de participació
Quan encara manquen tres mesos i mig per la seva celebració, la 33a Marató de Barcelona, prevista per al 6 de març de 2011, segueix per sobre de les xifres d’inscrits de la darrera edició. Aquest darrer cap de setmana ja hi n’havia 4.233, un 29% més que en la mateixa data de la passada edició, en la que se’n havien inscrit 3.280, i tot apunta a que la Marató tornarà a batre el rècord de participació que va establir el 7 de març de 2010 amb 12.211 corredors.| Pel que fa a la procedència dels corredors, de moment són majoria els que resideixen a l’estranger, un 68%, mentre que el 32% restant ho fan a l’estat espanyol i entre aquests dominen els catalans, un 77%. Per sexes, els homes segueixen sent majoria entre els inscrits, un 83%, mentre que les dones representen només el 17%. El període d’inscripcions per a la Marató de Barcelona 2011, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per la UTE formada per les empreses RPM Racing i ASO, es va obrir el 8 de març de 2010 i es tancarà el 20 de febrer de 2011. Fins el 19 de desembre, el preu de la inscripció és de 50 euros; del 20 de desembre al 30 de gener de 2011 s’incrementarà a 60; i entre el 31 de gener i el 20 de febrer de 2011 serà de 70. Les inscripcions poden fer-se a través del portal web oficial (www.maratobarcelona.com).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.