Ja us podeu inscriure a la Cursa de Sant Esteve 2010

0
309

Si ho feu anticipadament us estalviareu 2 €!
Als que heu participat en l’enquesta sobre el record de participació, donar-vos les gràcies per la vostra ajuda. La varietat i creativitat de les vostres idees ens ha aclaparat! Encara que només hem implementat la més sol·licitada, tingueu clar que totes les tindrem en compte i han estat útils per a nosaltres – i esperem que en el futur per a vosaltres també. Aquest any tindreu un Buff d’excel·lent qualitat i que esperem que us agradi. Veieu el programa adjunt, on hi ha la descripció dels serveis, horaris, etc.| Per qualsevol dubte us podeu adreçar a aquest mateix correu electrònic. Fins al 26 de Desembre! Aneu a: http://cursasantesteve.wordpress.com/ on trobareu el document d\’inscripció i les instruccions. Organitza CB Llagostera

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.