OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

0
430

RPM Racing i ASO, que ja organitzen amb èxit la Marató de la ciutat, faran el mateix amb aquesta cursa de 21,097 km. que es celebrarà el 30 de gener
Ja han quedat obertes les inscripcions per a la Mitja Marató de Barcelona, que celebrarà la seva 20a edició el proper 30 de gener de 2011 en un circuit urbà de 21,097 km amb sortida al Passeig Pujades i arribada al Passeig Lluís Companys, uns metres abans de l’Arc de Triomf. Les inscripcions poden realitzar-se fins el dia 26 de gener de 2011 a través del nou portal web de la cursa (www.mitjabarcelona.com).| La Mitja Marató de Barcelona, que va néixer l’any 1991, obrirà una nova etapa el pròxim 30 de gener. L’Ajuntament de Barcelona, com a promotor de la prova, lidera aquesta carrera, l’organització de la qual passa a mans de l’UTE, formada per l’empresa RPM Racing i la francesa ASO que des de 2006 ja organitzen amb gran èxit la Marató de Barcelona, cursa que des de llavors ha triplicat la seva participació. En la seva passada edició, la Mitja Marató de Barcelona va batre un rècord de participació amb més de 5.000 corredors inscrits i va veure la victòria dels atletes kenyans Erick Kibet i Joyce Chepkirui amb uns temps de 1h.03’10” i 1h.12’33”. Els rècords de la cursa els tenen els també kenyans Jacob Yator (1h.01’10” el 2007) i Joan Aiyabei (1h.11’02” el 2008).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.