Les Nike LunarEclipse: amortiment i estabilitat total.

0
717

Es van acabar els dies en els quals calia triar entre un calçat que t\’aportés un bon amortiment o una major estabilitat. Aconsegueix ambdues coses amb les amb les sabatilles de running Nike LunarEclipse+ per a dona, un calçat que t\’aporta un suport eficaç adaptat a les necessitats canviants de cada corredora, juntament amb un elàstic sistema d\’amortiment per anar més que còmoda. | Prestacions Són l\’elecció encertada per a tot tipus de corredores, des d\’aquelles amb tendència a la supinación o amb un pas caracteritzat per la hiperpronació El seu sistema d\’Ajust Dinàmic s\’adapta al teu pas en tot moment Capa interior de malla per aconseguir un ajust tou i transpirable, a més d\’una sensació de luxe per als teus peus Peso: 278 gr (per a un número 36 de dona) Ajust Gràcies al seu clip de recolzo en el taló flotant, el peu encaixa còmodament a la zona del taló, mentre que la part superior amb tecnologia Flywire en la part mitjana del peu t\’ofereix una bona estabilitat i lleugera subjecció. I gràcies als seus panells Flywire ampliats fins al pont del peu d\’aquestes LunarEclipse+ per a dona, podràs gaudir fins i tot d\’una millor subjecció. Tot això, juntament amb el seu interior embuatat i sense costures, fa que el seu ajust sigui més còmode que gens que hagis provat abans. Amortiment Les LunarEclipse+ ofereixen el màxim amortiment allí on més es necessita: per sota de la zona coneguda com la bola del peu. El seu ferm tac d\’escuma Lunarlon, amb la qual està fet el seu sistema d\’amortiment, està retallada en la part davantera inferior del peu, aconseguint així un major volum d\’aquesta escuma per mitigar la pressió del peu en recolzar contra el sòl, reduir el pes i aconseguir una major flexibilitat. Subjecció El seu sistema d\’Ajust Dinàmic et proporciona un suport adaptat a les necessitats canviants durant la carrera i per a tots els tipus de pas. L\’escuma amb tall en forma de tascó limita la pronació del peu sense necessitat d\’incorporar un reforç rígid i pesat en la part mitjana del peu. I gràcies al seu clip de recolzo en el taló flotant, el peu encaixa còmodament al voltant i per sota del taló per reduir el seu desplaçament cap a dintre i cap a fora, de manera que ajuda corregir tant la hiperpronació com la supinació. Marxa La seva sola mitja de cort més baix fa que sentis el sòl sobre el qual trepitges, i la gran flexibilitat que t\’aporten aquestes sabatilles permet gaudir d\’un pas més natural i que requereix menys esforç en córrer. El seu clip de recolzo en el taló flotant t\’ofereix una marxa més còmoda encara i, a diferència dels rígids contraforts per al taló, aquest clip permet la flexió de la mitja sola quan el peu es recolza en el taló per així aconseguir una transició més suau fins a una postura intermèdia. Altres especificacions Disseny amb detalls reflectors per aportar una major visibilitat en condicions de baixa il·luminació Compatibles amb Nike+

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.