L’ambient de la Mitja Marató de Salou atreu a grans noms

0
2443

Els triatletes Imke Schiersch i Xavi Llobet confirmen la seva participació a la Mitja Marató de Salou del proper 12 de Desembre. Com tots els participants, la seva principal expectativa serà gaudir d’un gran ambient i d’un recorregut espectacular. Cursa infantil, cursa de 5km i Pasta Party també formen part del programa. La Mitja Marató de Salou s’apropa… i guanya en prestigi. Mancant tres setmanes per celebrar la setena edició de la popular cursa (12 de Desembre), dos famosos triatletes han anunciat la seva participació. Es tracta de Imke Schiersch, atleta alemanya especialitzada en llarga distància, i Xavi Llobet, guanyador de l’últim Asics Triathlonseries by Ibercaja. | Si córrer una mitja marató no és gens nou per Imke, per Xavi serà una primera vegada. El manresà confessa: “Em dóna molt respecte… És un nou repte, i serà la meva primera cursa de la pre-temporada 2011. Al final m’ha \”enganyat\” un amic, perquè fem un bon entrenament, en un gran esdeveniment com és la Mitja Marató de Salou. Per això les meves pretensions es limiten a acabar amb una marca discreta, però sobretot l’important serà gaudir de l’ambient de la cursa ”. La prova tindrà efectivament un caràcter festiu, gràcies a un recorregut molt entretingut, però també a la pasta party que espera a tots els participants al final de la cursa. I perquè pugui gaudir tota la família, una cursa infantil (gratis) i una cursa de 5km (12 euros) es disputaran el mateix dia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.