Eva Arias, J. Luis Blanco, i Àngel Mullera presenten els trofeus i la samarreta de la Sansi 4

0
424

Els atletes internacionals de Lloret Jose Luis Blanco, organitzador i bronze en el Campionat d\’Europa de Barcelona 2010, Eva Arias i Ángel Mullera, bronze i plata, respectivament, en el Campionat d\’Espanya de 3.000m. obstacles d\’Avilés, van presentar aquest matí els trofeus i la samarreta oficial de la Sansi 4, la tercera millor Sant Silvestre d\’Espanya, que tindrà lloc el proper 19 de desembre sobre un recorregut de 5 km a Lloret de Mar. En aquesta localitat, amb l\’estàtua de ‘La Dona Marinera’ com a protagonista, ha tingut lloc l\’acte de presentació de la peça que lluiran, de color blau per als homes i de color verd per a les dones i amb els logos de LaSansi.com, Lloret de Mar, Powerade i Li-Ning al capdavant, els més de 3.000 participants que s\’esperen el penúltim diumenge de l\’any, una setmana abans de l\’habitual, i que, a més de la samarreta, seran obsequiats amb productes de Henkel, Coca Cua, Kellogg’s, Fisherman’s Friends, ChupaChups, Runner’s World, Món Esportiu, LLIGO o Soria Natural.| Amb la platja de Lloret com decorat, en el mateix acte, s\’han donat a conèixer els trofeus de les categories masculina i femenina, de l\’empresa gironina LosTrofeos, com aquest últim, que es portaran els atletes que aconsegueixin emular a Reyes Estévez, Jose Luis Blanco, Juan Carlos Higuero, Rosa Morató i Eva Arias, tots els vencedors de la història de la Sansi en la categoria absoluta. La principal novetat de la 4ª edició de la prova lloretense, és la celebració de la 1ª Sansi de ‘La Dona Marinera’, en la qual les atletes tindran el protagonisme que mereixen a partir de les 11:00 hores, entre les carreres de menors, que començaran a les 10:00, i la masculina, que serà a les 11:45. Tres minuts més tard, a les 11:48, els tocarà el torn als marxadors, practicants del Nordic Walking i del caminar ràpid i als corredors en cadira de rodes, amb el medallista mundial Jesús Ángel García Bragado al capdavant. Per inscriure\’s en La Sansi 4 i per obtenir més informació, poden visitar la web oficial de la carrera (www.lasansi.com).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.