DIADA DEL JUTGE 2010

0
308

Aquest diumenge 21 de novembre s\’ha celebrat la Diada del Jutge a l\’Estadi Moisès Llopart del Prat de Llobregat organitzada pel Comitè Català de Jutges amb la col·laboració del Pratenc AA. A la Pentatló realitzada per categories han estat guanyadors en categoria masculina, Romen Rodriguez, Manel Vicente, José Saenz de Pablo, Jordi Reyne i Luis Abadias i a la categoria femenina Natàlia Santos i Mari Carmen Garcia. Pel voltant d\’una cinquentena de persones, entre jutges i acompanyants, van assitir a la diada i al dinar de germanor que va concluir la jornada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.