Ever Alenjandro Gómez (Cerrr strands triathlon) i Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló)

0
509

La ciutat de Balaguer va acollir diumenge passat en un mati fred i amb boira , la tercera jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya coincidint am la 4ª edició del duatló organitzat de forma impecable pel C.E. Pedala.cat-Balaguer i amb la ubicació innovadora i molt encertada de la ubicació de la zona de transicions (boxes) a cobert concretament dins el Pavelló del Molí de l´esquerrà.La duatló va començar amb 6 quilòmetres de cursa a peu – dues voltes a un circuit urbà , per continuar amb 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) travessant les poblacions de Vilanova i Gerb i per acabar 3 quilòmetres de cursa a peu també de circuit urbà.| Dins de l’apart competitiu cal destacar tant a la categoria masculina com femenina les victòries absolutes per duatletes experimentats però molt joves, a la vessant masculina triomf pel duatleta Bolivià , de categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon)autor del millor parcial de ciclisme , creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 55 minuts 46 segons i 1 minut i 45 segons d’avantatge al segon classificat Erik Díaz (Club Natació Reus Ploms) completant el podi com 3 classificat Marc Solé (Club Triatló Granollers).A la classificació per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Díaz-Calderon-Queralt) 2º els amfitrions del C.E. Pedala.cat-Balaguer (Jove-Viola-Vilardosa)3º Club Triatló Granollers (Solé-Sanjaume-Gual). A la competició femenina , contundent victòria per la duatleta encara a la categoria Junior , Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló ) amb un temps final de 2 hores 35 minuts 15 segons i amb una gran renda de més de 6 minuts per davant de la segona classificada Àngels Barbe (C.E. Pedala.cat-Balaguer) i 3ª Ivet Farriols (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª posició pel Club Natació Reus Ploms (Farriols-Barrero-Violi)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.