Ever Alenjandro Gómez (Cerrr strands triathlon) i Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló)

0
313

La ciutat de Balaguer va acollir diumenge passat en un mati fred i amb boira , la tercera jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya coincidint am la 4ª edició del duatló organitzat de forma impecable pel C.E. Pedala.cat-Balaguer i amb la ubicació innovadora i molt encertada de la ubicació de la zona de transicions (boxes) a cobert concretament dins el Pavelló del Molí de l´esquerrà.La duatló va començar amb 6 quilòmetres de cursa a peu – dues voltes a un circuit urbà , per continuar amb 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) travessant les poblacions de Vilanova i Gerb i per acabar 3 quilòmetres de cursa a peu també de circuit urbà.| Dins de l’apart competitiu cal destacar tant a la categoria masculina com femenina les victòries absolutes per duatletes experimentats però molt joves, a la vessant masculina triomf pel duatleta Bolivià , de categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon)autor del millor parcial de ciclisme , creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 55 minuts 46 segons i 1 minut i 45 segons d’avantatge al segon classificat Erik Díaz (Club Natació Reus Ploms) completant el podi com 3 classificat Marc Solé (Club Triatló Granollers).A la classificació per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Díaz-Calderon-Queralt) 2º els amfitrions del C.E. Pedala.cat-Balaguer (Jove-Viola-Vilardosa)3º Club Triatló Granollers (Solé-Sanjaume-Gual). A la competició femenina , contundent victòria per la duatleta encara a la categoria Junior , Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló ) amb un temps final de 2 hores 35 minuts 15 segons i amb una gran renda de més de 6 minuts per davant de la segona classificada Àngels Barbe (C.E. Pedala.cat-Balaguer) i 3ª Ivet Farriols (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª posició pel Club Natació Reus Ploms (Farriols-Barrero-Violi)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.