Rafa Botello entrevistat a la revista 20 minuts

0
412

Avui surt publicada a la web de 20 minuts una entrevista bastant extensa sobre la meva vida esportiva realitzada pel periodista Alejandro Herrera. La veritat que m\’ha agradat molt doncs a enfocat altres temes que els periodistes no acostumen a tocar i ha donat una altra perspectiva de la meva carrera esportiva. Com sabeu 20 minuts és un dels diaris més llegits a nivell nacional i per a mi un dels que segueixo quan estic en terres llunyanes. Vull donar les gràcies a Alejandro i l\’equip de 20 minuts per aquest reportatge tan extens sobre la meva vida, l´esport adaptat i d\’una realitat que si es vol es pot! Per a la setmana setmana s\’espera l\’entrevista en format paper.| Des que va sortir la publicació més de 20 persones m\’han confirmat com a amic al Facebook i 12 comentaris a la notícia. http://www.20minutos.es/noticia/870906/0/maraton/botello/atleta/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.