Rafa Botello entrevistat a la revista 20 minuts

0
312

Avui surt publicada a la web de 20 minuts una entrevista bastant extensa sobre la meva vida esportiva realitzada pel periodista Alejandro Herrera. La veritat que m\’ha agradat molt doncs a enfocat altres temes que els periodistes no acostumen a tocar i ha donat una altra perspectiva de la meva carrera esportiva. Com sabeu 20 minuts és un dels diaris més llegits a nivell nacional i per a mi un dels que segueixo quan estic en terres llunyanes. Vull donar les gràcies a Alejandro i l\’equip de 20 minuts per aquest reportatge tan extens sobre la meva vida, l´esport adaptat i d\’una realitat que si es vol es pot! Per a la setmana setmana s\’espera l\’entrevista en format paper.| Des que va sortir la publicació més de 20 persones m\’han confirmat com a amic al Facebook i 12 comentaris a la notícia. http://www.20minutos.es/noticia/870906/0/maraton/botello/atleta/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.