BARCELONA 2010 RECULL TOTES LES DADES ESTADÍSTIQUES EN UN LLIBRE IMPRESCINDIBLE

0
467

El Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 ha editat un llibre en el qual es recullen totes les dades estadístiques de la competició. El volum, que s’inclou a la sèrie de publicacions que al llarg del projecte s’han produït, és un compendi en què s’apleguen les xifres dels participants definitius, els resultats finals del Campionat, tots els rècords que es van batre a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, les classificacions per països i un àlbum amb les fotografies més destacades de la majoria dels campions europeus.| Tots els aficionats que vulguin accedir a aquesta publicació la poden trobar a la pàgina web del Campionat (www.bcn2010.org), a l’espai de NOTICIES del menú principal i posteriorment clicant a PUBLICACIONS. El volum es distribuirà entre les federacions nacionals participants, l’Associació Europea d’Atletisme, la institucions que hi van intervenir i els patrocinadors

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.