Obertes les inscripcions de la Mitja de Mataró

0
433

El diumenge 5 de desembre del 2010 tindrà lloc la 13a mitja marató \”Ciutat de Mataró\” i esteu atents a la inscripcions que començaran el 15 de Novembre de 2010. Límit Internet: 1.800 inscrits.
Tal com diu el punt 19 del reglament, la inscripció només es podrà realitzar a través d\’Internet: \”…19-Les inscripcions es faran únicament per internet i només amb xip groc. Els corredors/es federats/des cal que facin constar aquesta circumstància i el número de llicència en el moment de fer la inscripció…\” Les inscripcions s’obriran el dia 15 de Novembre a 15 euros si disposeu de xip groc. En cas de no disposar-ne el podreu adquirir al preu de 15 euros, a través de la web de ChampionChip.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.