L\’atleta de Nike Víctor Morente guanya la primera edició de la Marató Costa Daurada

0
472

Juan Valsera i Jorge d\’Andrés s\’han classificat segon i tercer, respectivament. En categoria femenina la victòria ha estat per a l\’atleta de Runnersworld Tarragona Esther Valenzuela, que ha aconseguit parar el crono en les 3 hores 9 minuts 46 segons. En la prova dels 10 quilòmetres la victòria ha estat para Iván Espilez amb una marca de 31 minuts i 38 segons, seguit dels atletes Ahmed *Kaddara i Miquel Blanchart. L\’atleta de l\’equip Runnersworld Tarragona Mireia Insulsa ha estat la guanyadora d\’aquesta prova en categoria femenina.| La primera edició de la Marató Costa Daurada, que ha reunit a més d\’1.300 atletes pels carrers de Salou, Cambrils i Vila-seca, ha tingut com a principal protagonista a l\’atleta del club Nike, Víctor Morente, que ha guanyat la prova amb un crono de 2:35:13. Morente ha entrat en meta seguit de Juan Valsera i Jorge d\’Andrés, que han entrat tres i set minuts per darrere del campió, respectivament. En categoria femenina, la victòria en la prova de 42 quilòmetres ha estat per a l\’atleta del Club Runnersworld Tarragona Esther Valenzuela, seguida de Licia Anahi i Paquita Giménez. Valenzuela ha entrat en primera posició parant el crono en els 3 minuts, 9 minuts i 31 segons. La I Marató Costa Daurada ha coincidit amb la disputa de la carrera de 10 quilòmetres, el guanyador dels quals ha estat Iván Espilez, seguit d\’Ahmed Kaddara i Miquel Blanchart. Espilez ha aconseguit una marca de 31 minuts i 38 segons. En categoria femenina la guanyadora ha estat Mireia Insulsa, del Club Runnersworld Tarragona, que ha entrat en meta als 37 minuts i 41 segons. Després d\’Insulsa, han creuat la línia d\’arribada Silvia Ferrer i Alicia Bergada. El campió del món de Marató, Martín Fiz, que va prendre la sortida de la prova de 10 quilòmetres, va haver de retirar-se a meitat de carrera després de sofrir problemes físics que no li van permetre continuar amb la carrera. La primera Marató Costa Daurada, organitzada pel Club Atletisme Runnersworld, l\’empresa Running Solutions i PortAventura, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Salou, Cambrils i Vila-seca, ha comptat amb la participació de prop d\’1.350 persones, la qual cosa situa a aquesta Marató en la segona més important de Catalunya, en tan sols la primera edició. Una de les atraccions de la prova era veure dues dels atletes mes guardonats de l\’atletisme nacional de tots els temps. Martín Fiz i Jose Luis Blanco. Els carrers de Port Aventura, el Centre dels quals de Convencions va ser l\’espai escollit per donar la sortida als participants, així com les localitats de Salou, Cambrils i Vila-seca, han estat l\’escenari de la carrera, que ha comptat amb un traçat de 42 quilòmetres repartits en dues voltes que els corredors han hagut de completar. La tornada i impacte econòmic per a la Costa Daurada es situa en uns 250.000€. Més de 350 participants procedien d\’altres comunitats autònomes i 26 ho van fer d\’altres paisos, el participant més llunyà va acudir des de Kuala Lumpur MALÀISIA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.