La XXIV edició de les 5 Milles Nocturnes a Cerdanyola del Vallès a estat un èxit rotund de participació amb rècord d’inscrits

0
2303

La jornada es va iniciar a les 19:00h amb la cursa dels més petits que corrien 2 milles. En categoria masculina ha guanyat Àlex Sala, seguit de Sergi Martín i de David Clarós. En categoria femenina Celia Celma, seguida d’Irina Belmonte i de Aloma Serra. A les 19:40h s’iniciava la cursa de les 5 milles, que va ser precedida d’un emotiu minut de silenci dedicat a l’Oriol Beato. Es va batre el rècord de la prova amb la victòria de Khalid El Amri amb un temps de 24m15s. El van seguir el català Pol Guillén i Mohamed Aid Ben Aissa. La cursa no es va decidir fins als últims metres en un final molt apretat.|  Cal destacar també la participació del nostre club que va col·locar a 5 atletes entre els 20 primers per sota dels 30 minuts. La secció d’atletisme Cerdanyola Club d’Hoquei va ser representada per un total de 76 atletes (52 adults i 24 nens) que van lluir la samarreta verda. Resultats a www.atletisme.cerdanyolach.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.