La XXIV edició de les 5 Milles Nocturnes a Cerdanyola del Vallès a estat un èxit rotund de participació amb rècord d’inscrits

0
1697

La jornada es va iniciar a les 19:00h amb la cursa dels més petits que corrien 2 milles. En categoria masculina ha guanyat Àlex Sala, seguit de Sergi Martín i de David Clarós. En categoria femenina Celia Celma, seguida d’Irina Belmonte i de Aloma Serra. A les 19:40h s’iniciava la cursa de les 5 milles, que va ser precedida d’un emotiu minut de silenci dedicat a l’Oriol Beato. Es va batre el rècord de la prova amb la victòria de Khalid El Amri amb un temps de 24m15s. El van seguir el català Pol Guillén i Mohamed Aid Ben Aissa. La cursa no es va decidir fins als últims metres en un final molt apretat.|  Cal destacar també la participació del nostre club que va col·locar a 5 atletes entre els 20 primers per sota dels 30 minuts. La secció d’atletisme Cerdanyola Club d’Hoquei va ser representada per un total de 76 atletes (52 adults i 24 nens) que van lluir la samarreta verda. Resultats a www.atletisme.cerdanyolach.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.