Aquest cap de setmana arriba la Mitja Marató de Ripoll.

0
407

Aquest cap de setmana arriba la Mitja Marató de Ripoll. El diumenge dia 21 de novembre a partir de les 10 del matí tornarà a celebrar-se, un cop més aquesta cursa que transcorre pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Es tracta del XXXII Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès. Com ja és costum, al voltant de la cursa hi haurà actes lúdics com l’actuació de gegants i grallers. En aquesta edició i per segon any consecutiu, hi haurà parades de productes artesans de la terra a la zona d\’arribada de la cursa, al davant del Monestir de Santa Maria de Ripoll, i també, el dissabte, s’han organitzat curses infantils. Les Curses Infantils tindran una distància curta i es faran el 20 de novembre a partir de les 4 de la tarda al Passeig de Sant Joan de Ripoll.| Per informar-vos més detalladament de les activitats, del reglament o de la inscripció per la Mitja Marató, podeu consultar la web de l’ajuntament: www.ripoll.cat o bé podeu trucar al telèfon 972 70 23 56 (Piscina Municipal). Per més informació sobre les curses infantils podeu trucar al 972 70 32 11 (Consell Esportiu del Ripollès). També està prevista una visita guiada a l\’entorn del monestir de Ripoll el dissabte 20 de novembre a les 5 de la tarda; el punt de trobada serà davant mateix del Monestir, a l\’oficina de turisme. Es tracta, doncs, d\’un cap de setmana ideal per fer estada tota la família al Ripollès i gaudir de les activitats organitzades a l\’entorn de la Mitja Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.