V Cros Solidari per la Salut Mental. Sant Boi, 21 de novembre.

0
539

Ampliat el termini d’inscripció al V Cros Solidari per la Salut Mental fins el dia 18 de novembre. El proper 21 de novembre es celebra al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat la cinquena edició del Cros Solidari per la Salut Mental amb nombrosos premis i la presentación de la nova mascota: la “Cabuda” S’ha ampliat el termini d’inscripcions al V Cros Solidari per la Salut Mental fins el dia 18 de novembre. El preu de la inscripció és de 5€ pels federats i 6€ pels no federats. | Us recordem que el proper dia 21 de novembre es celebrarà la cinquena edició d’aquest Cros que, un any més, pretén conscienciar-nos sobre la realitat de la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la importància social. Com ja és habitual, el Parc de la Muntanyeta serà l’escenari d’aquesta cita esportiva i solidària. | Hi haurà curses de diverses modalitats amb un total de 850 corredors i corredores, a partir dels 16 anys. Estan previstes proves per a participants en jocs escolars, per a atletes federats, per a persones amb discapacitat intel•lectual i malaltia mental i una cursa popular. Enguany hi ha una novetat, el cros estrena mascota. “La Cabuda” ha estat elegida entre els dissenys realitzats pels usuaris del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. A partir d’ara, il•lustrarà els cartells i altres elements de difusió de l’esdeveniment. Un any més, tota la recaptació es destinarà a tasques de recerca de les malalties mentals. El Cros Solidari per la Salut Mental està organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la vila. Si voleu participar podeu fer-ho de dues maneres: Corrent a les curses (el termini d’admissió de totes les inscripcions és fins el dimecres 18 de novembre a les 14h i/o quan s\’arribi a un total de 800 inscripcions entre totes les categories): • Inscripció curses Jocs Escolars (Programa NEO CEBLLOB): www.cebllob.cat • Inscripció cursa Discapacitat Intel•lectual i Malaltia Mental : www.santboi.cat • Inscripció Curses Federades (FCA): www.santboi.cat: el/la primer/a classificat/da guanyarà 1 cap de setmana (península) per dues persones per gentilesa d’HALCON VIAJES • Inscripció curses Popular Open: www.atlestisme.cat: el/la primer/a classificat/da guanyarà 1 bitllet d’avió per a dues persones per gentilesa de SPANAIR • Inscripció curses Popular Open: www.championchip.cat El lliurament dels premis s’anirà fent a mesura que acabin les curses: s’atorgaran trofeus, realitzats pels usuaris del Centre de Dia de Cornellà de Llobregat, als 3 primers classificats de cada categoria. Fent els vostres donatius en aquest compte de la Caixa d’Estalvis i Pensions “La Caixa”: 2100 0148 59 0200360676 o a través del Servicaixa (indicant al concepte “Cros Solidari”)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.