Jorge De Andres i Pedro Ortega llueixen a la MCD

0
434

Aquest cap de setmana es celebrava la primera edició de la Marató Costa Daurada, amb una prova de 10 Km paraŀlela. En la Marató paper destacat de Jorge De Andres (CA Tarragona) que tot i els problemes que va tenir en el tram final de la cursa, va poder aconseguir una molt bona 3a posició, per darrere d\’homes com Victor Morente (Nike) i Juan Valsera (Atletisme Girona), De Andres va passar la mitja amb un temps de 1h 16\’ 51\” i va finalitzar la Marató amb 2h 42\’ 52\”. També hi va participar Pere Gomes que feia la tasca de llebre per als atletes de 3h, finalment va acabar amb 2h 58\’ 56\” ajudant als atletes a superar la barrera de les 3h.| Pel que fa a la cursa dels 10 Km va gaudir de més presència d\’atletes Tarragonins, el grup capdavanter, imposava un molt bon ritme que feia que els 5 primers classificats entressin en un marge de menys de 10 segons, el guanyador va ser Ivan Espilez del Hinaco Monzon amb 31\’ 38\”, Pedro Ortega (CA Tarragona) va poder seguir el ritme dels capdavanters i va poder entrar 5è aconseguint una marca personal i rècord del club en 10 Km en ruta amb un temps de 31\’ 49\”. Els seus companys Juan Manuel Nieto va ser 11è amb 35\’ 56, Javier Moreno 16è 36\’ 30\”, Jose Fco. Garcia 25è 37\’ 52\”, 39è era Pablo Rosendo amb 38\’ 47, Jordi Julbe el 127 amb 43\’ 20\” i Carlos Rodriguez amb 49\’ 39\” va ser el 327 Aquest resultats, fan pensar que els atletes del CA Tarragona arribaran en molt bona força per la Mitja Marató de Tarragona que es celebrarà el proper diumenge 28 de novembre

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.