Ever Alejandro Gómez (Cerrr Strands triathlon) i Ester Hernández (Club Natació Reus Ploms)guanyadors absoluts al duatló de muntanya de Viladecavalls

0
363

Viladecavalls amb una molt bona inscripció de 278 participants va ser la seu de la 2ª prova de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya , una acurada organització per part del Casal familiar i del col·lectiu dels corredors de fons de la població va arrodonir l’èxit de la jornada esportiva en un matí de diumenge radian . Els duatletes van començar la competició amb una cursa a peu de 6 quilometres arribant fins Can Sanahuja per asfalt i desprès la tornada per pista forestal , per tot seguit fer front a 17 quilòmetres de ciclisme de muntanya BTT en un traçat nou i molt ràpid travessant la zona de Can Corbera , Can Boixeres,Can Boada i Can Margarit i per acabar la darrera cursa a peu de 3 quilòmetres fins creuar la meta instal·lada a la Masia de Can Turu.| A la categoria masculina victòria absoluta pel duatleta Bolivià , encara a la categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr Strands triathlon) amb un temps final de 1 hora 30 minuts i 29 segons i un marge de 1 minut i 28 segons per davant del segon classificat el duatleta de Falç , Sebastià Catlla (P.C.Bonavista) i com 3º classificat Sergi Rodríguez (Cerrr Strands triathlon) autor dels millors parcials a els dos segments de cursa a peu.Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Parés-Sánchez-Calderon) 2º Cerrr Strands triathlon (Gómez-Rodriguez-Reymundi)3ºC.E.Pedala.cat Balaguer (Jové-Adan-Jové). Dins de la vessant femenina victòria per Ester Hernández(Club Natació Reus Ploms) amb un temps de 1 hora 51 minuts 30 segons , assolint una avantatge de més de 3 minuts a la segona classificada Rosa Navarro (Club Triatló L’eix de Navàs) completant el podi Àngels Barbé (C.E.Pedala.cat-Balaguer).A la classificació per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Barrero-Violi) 2ª Club Triatló l’eix de Navàs (Navarro-Rodriguez-Juncarol)3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Galí-De la cuesta-Claret)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.