Ever Alejandro Gómez (Cerrr Strands triathlon) i Ester Hernández (Club Natació Reus Ploms)guanyadors absoluts al duatló de muntanya de Viladecavalls

0
494

Viladecavalls amb una molt bona inscripció de 278 participants va ser la seu de la 2ª prova de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya , una acurada organització per part del Casal familiar i del col·lectiu dels corredors de fons de la població va arrodonir l’èxit de la jornada esportiva en un matí de diumenge radian . Els duatletes van començar la competició amb una cursa a peu de 6 quilometres arribant fins Can Sanahuja per asfalt i desprès la tornada per pista forestal , per tot seguit fer front a 17 quilòmetres de ciclisme de muntanya BTT en un traçat nou i molt ràpid travessant la zona de Can Corbera , Can Boixeres,Can Boada i Can Margarit i per acabar la darrera cursa a peu de 3 quilòmetres fins creuar la meta instal·lada a la Masia de Can Turu.| A la categoria masculina victòria absoluta pel duatleta Bolivià , encara a la categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr Strands triathlon) amb un temps final de 1 hora 30 minuts i 29 segons i un marge de 1 minut i 28 segons per davant del segon classificat el duatleta de Falç , Sebastià Catlla (P.C.Bonavista) i com 3º classificat Sergi Rodríguez (Cerrr Strands triathlon) autor dels millors parcials a els dos segments de cursa a peu.Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Parés-Sánchez-Calderon) 2º Cerrr Strands triathlon (Gómez-Rodriguez-Reymundi)3ºC.E.Pedala.cat Balaguer (Jové-Adan-Jové). Dins de la vessant femenina victòria per Ester Hernández(Club Natació Reus Ploms) amb un temps de 1 hora 51 minuts 30 segons , assolint una avantatge de més de 3 minuts a la segona classificada Rosa Navarro (Club Triatló L’eix de Navàs) completant el podi Àngels Barbé (C.E.Pedala.cat-Balaguer).A la classificació per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Barrero-Violi) 2ª Club Triatló l’eix de Navàs (Navarro-Rodriguez-Juncarol)3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Galí-De la cuesta-Claret)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.