Bona participació en la 2a Jornada de Cros Comarcal a Els Àngels (Tarragona)

0
434

Un altre molt bona xifra de participació per als i les atletes de l\’Escola del Club Atletisme Tarragona que han participat en aquesta 34a Edició del Cros Els Àngels. Fins a 32 atletes hi han participat destacant les segones posicions d\’Àlex Garcia en minis 2006, Eric Vizcaino i Natàlia Sanchez en minis 2005. Terceres posicions per l\’atleta Paula Garcia pre-benjamí femeni 2003, Mar Vázquez benjamí femení (2001 i 2002) i Xavier Ros en la cursa infantil masculí (97 i 98), en aquesta mateixa cursa Adolf Milla era 5è.| Bon paper també en la cursa infantil femení on Andrea López era 5a seguida per Judit Royo 6a. En la cursa aleví masculí, Josep Milla entrava en posició 24 i en la 34 Adrià Campdepadros. Fantàstica també la cursa aleví femení amb Mireia López 5a i Alicia Vázquez 8a i Nerea Lago 14a. En la categoria benjamí masculí Alex Lago era 7è i Edgar José 26è i en la femenina, amb el major nombre de participants, a part del podi de Mar Vázquez feien un molt bon paper també Marta Ros 9a, Montse Montañes 10a, Laura Mascarell 11a, Carla Berenguel 13a, Berta Prados 16a, Maria Falcó 17a, Berta Sanchez 22a, Judit Royo 20a, Anna Barba 25a i Alba Mayolas la 40. En la categoria prebenjamí 2003, Hugo Berenguel era 4t i Alex Ortega 25è, mentre que la prebenjamí 2004 femení, Lucia Mayolas era 20a. I per acabar dels més petits Pol Mascarell ha estat 10è en la cursa mini masculí 2005. En la categoria absoluta Fernando Flores s\’ha emportat la 3a plaça, molt lluitada amb els primers classificats fins als últims metres, Agustí Oriol ha estat 7è i Isidre López 11è.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.