8a Cursa de Muntanya Castell de Burriac “Trofeu Pere Asturiano”

0
462

El passat diumenge 14 de novembre es va disputar la 8a Cursa de Muntanya Castell de Burriac “Trofeu Pere Asturiano”, enguany Campionat de Catalunya per Equips de la FEEC i darrera prova del Circuit Català de Curses de Muntanya. Tot plegat organitzat pel Grup de Muntanya Argentona.| l campionat per equips va anar a parar a les mans de l’Associació Esportiva Diedre, els integrants de la qual (Montse Martinez, Núria Padrisa, Pere Aurell, Gerard Morales, Manel Amor i Xavier Guinovart) van imposar-se ala atletes de la Secció Excursionista de la Unió Atlètica Terrassa i a la Unió Excursionista de Vic. El dia fou perfecte per la pràctica de l’esport. Els corredors van gaudir d’allò més amb el recorregut de la cursa, el 90% de la qual transcorre per corriols del Parc de la Serralada Litoral, dins dels termes municipals d’Argentona i Cabrera de Mar. El fet d’allargar el recorregut, augmentar el desnivell i els trams de corriol, i sobretot de no passar pel tram urbà de Cabrera de Mar, van suposrar uns canvis molt importants envers les edicions anteriors d’aquesta cursa. La cursa del Castell de Burriac sempre ha estat una de les més tècniques i dures que es fan fora de l’àmbit de l’alta muntanya, a Catalunya. Pel què fa a la carrera a nivell individual, en categoria masculina va dominar Pere Aurell (AE Diedre), que es va imposar a Javi Delgado (UA Terrassa SE) i a Xavi Espiña (CE Guissonenc), que finalment va ocupar el tercer esglaó del podi després d’una lluita aferrissada amb Josep M. Pijuan (AAEET de Valls), que es va proclamar campió del Circuit Català. En categoria femenina, s\’ha de destacar la gran cursa de Mònica Ardid (UA Terrassa SE), que des de bon principi va dominar amb mà de ferro la carrera. En segona posició va arribar la corredora de l’AE Diedre Montse Martinez, mentre que la tercera classificada va ser Judit Casas (UA Terrassa SE). En la posterior entrega de premis, van participar-hi, en representació de la FEEC, Jordi Merino, vicepresident primer i Conxita Rusinés, gerent de la Federació. Per últim, cal agrair la predisposició i l’excel·lent feina feta pel Grup de Muntanya d’Argentona i tota la seva gent. Classificacions Classificació per equips 1.Associació Esportiva Diedre: 473 punts 2.Unió Atlètica Terrassa SE: 434 punts 3.Unió Excursionista de Vic: 354 punts General masculina 1. Pere Aurell (AE Diedre): 2:03:51 2. Javi Delgado (UA Terrassa SE): 2:04:50 3. Xavi Espiña (CE Guissonenc): 2:06:18 General femenina 1. Mònica Ardid (UA Terrassa SE): 2:27:02 2. Montse Martínez (AE Diedre): 2:35:40 3. Judit Casas (UA Terrassa SE): 2:37:06

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.