EL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA, EL MILLOR DE L\’ANY 2.010

0
431

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació anual de totes les reunions a l\’aire lliure que es realitzen a Espanya. Aquesta classificació s\’obté de la puntuació de les 72 millors marques de cada míting. També s\’estableix la mitjana dels tres últims anys. El Míting Internacional d\’Atletisme Ciutat de Barcelona encapçala la classificació d\’aquest temporada repetint la mateixa posició obtinguda les dues temporada anteriors, per tant, es confirma com el millor míting espanyol tant l\’any 2.010 com a la mitjana de les tres últimes temporades.| El Míting Ciutat de Mataró – Campionat de Catalunya Open aconsegueix aquesta temporada la sisena posició, i la quinzena en el còmput de les tres temporades tenint en compte que no va puntuar l\’any 2.008. El Míting Internacional d\’Atletisme Palafrugell-Costa Brava ha obtingut la setena posició del 2.010 i la cinquena a la mitjana dels tres últims anys millorant ambdues classificacions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.