Torna la Buff Epic Run el 19 de Desembre amb la novetat de la Mini Buff® Epic Run per a joves d’entre 13 i 15 anys

0
404

El Castell de Montjuïc tornarà a ser el camp de batalla de la Buff Epic Run 2010. La Buff Epic Run tornarà a reviure una esbojarrada i divertida jornada el proper 19 de desembre, amb una nova jornada d\’aquesta cursa d\’obstacles per a tots els públics que tindrà com a escenari de sortida i arribada el Castell de Montjuïc de Barcelona. Els terrenys adjacents i els que llinden amb l\’estadi Lluís Companys i el Palau Sant Jordi es transformaran per un dia en un circuit inundat d\’obstacles i zones tècniques que posaran a prova l\’habilitat, agilitat i força dels participants. Basses i piscines de fang, neumàtics, murs, cordes, teranyines de filferro, pedres i molt més serà el que depararà als concursants que prendran part en aquesta nova entrega de la Buff Epic Run. Només hi faltes tu!| En paral.lel a la Buff® Epic Run, que es celebrarà el proper 19 de desembre al Castell de Montjuïc, els organitzadors impulsaran també una versió reduïda d’aquesta trepidant cursa d’obstacles per a joves d’entre 13 i 15 anys, amb un recorregut adaptat a la categoria, amb una longitud d’1,5 quilòmetres, però que oferirà tots els ingredients per a gaudir al màxim d’aquesta experiència inoblidable. Tots aquells interessats en prendre part a la Mini Buff® Epic Run ja poden insriure’s on line a través de la pàgina web www.ocisport.eu/buffepicrun. Així mateix, per tal de completar la inscripció serà necessari enviar mitjançant fax al 93 808 80 12 una autorització paterna o del tutor en el que hi consti el nom i DNI del participant i de l’autoritzant, abans del tancament de les inscripcions, el 16 de desembre. El preu de la inscripció és d’11 euros. Aquesta autorització paterna o del tutor també será necessària per a tots aquells inscrits majors de 16 anys i menors de 18 que participin a la Buff® Epic Run. La cursa Mini Epic Run tindrà lloc el mateix dia que la seva germana gran, el 19 de desembre, i la sortida es donarà a les 11:10 hores, deu minuts després de la multitudinària sortida de la Buff® Epic Run

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.