Torna la Buff Epic Run el 19 de Desembre amb la novetat de la Mini Buff® Epic Run per a joves d’entre 13 i 15 anys

0
310

El Castell de Montjuïc tornarà a ser el camp de batalla de la Buff Epic Run 2010. La Buff Epic Run tornarà a reviure una esbojarrada i divertida jornada el proper 19 de desembre, amb una nova jornada d\’aquesta cursa d\’obstacles per a tots els públics que tindrà com a escenari de sortida i arribada el Castell de Montjuïc de Barcelona. Els terrenys adjacents i els que llinden amb l\’estadi Lluís Companys i el Palau Sant Jordi es transformaran per un dia en un circuit inundat d\’obstacles i zones tècniques que posaran a prova l\’habilitat, agilitat i força dels participants. Basses i piscines de fang, neumàtics, murs, cordes, teranyines de filferro, pedres i molt més serà el que depararà als concursants que prendran part en aquesta nova entrega de la Buff Epic Run. Només hi faltes tu!| En paral.lel a la Buff® Epic Run, que es celebrarà el proper 19 de desembre al Castell de Montjuïc, els organitzadors impulsaran també una versió reduïda d’aquesta trepidant cursa d’obstacles per a joves d’entre 13 i 15 anys, amb un recorregut adaptat a la categoria, amb una longitud d’1,5 quilòmetres, però que oferirà tots els ingredients per a gaudir al màxim d’aquesta experiència inoblidable. Tots aquells interessats en prendre part a la Mini Buff® Epic Run ja poden insriure’s on line a través de la pàgina web www.ocisport.eu/buffepicrun. Així mateix, per tal de completar la inscripció serà necessari enviar mitjançant fax al 93 808 80 12 una autorització paterna o del tutor en el que hi consti el nom i DNI del participant i de l’autoritzant, abans del tancament de les inscripcions, el 16 de desembre. El preu de la inscripció és d’11 euros. Aquesta autorització paterna o del tutor també será necessària per a tots aquells inscrits majors de 16 anys i menors de 18 que participin a la Buff® Epic Run. La cursa Mini Epic Run tindrà lloc el mateix dia que la seva germana gran, el 19 de desembre, i la sortida es donarà a les 11:10 hores, deu minuts després de la multitudinària sortida de la Buff® Epic Run

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.