TEMPORADA DE RUTA 2010-2011

0
387

El més de novembre marca l’inici oficial del Calendari Català de Curses en Ruta. L\’oferta atlètica catalana de ruta és molt amplia, amb mes de mig centenar de curses de les diferents modalitats distribuïdes per tot el territori català.| Al calendari de ruta, destaquen la celebració dels diferents Campionats de Catalunya en les corresponents especialitats. Així, el Campionat de Catalunya de Mitja Marató es farà a Terrassa el 16 de gener en el marc de la Mitra Marató Ciutat de Terrassa, el Campionat de Catalunya de Marató per Relleus se celebrarà conjuntament amb la Marató per Relleus Ekiden Vila de Palafrugell el 13 de març, el Campionat de Catalunya de Muntanya es realitzarà a Girona el proper 20 de març en el marc de la Pujada als Àngels, el Campionat de Catalunya de Marató a Empúries l’1 de maig, i el Campionat de Catalunya de Milla se celebrarà amb la Milla Internacional de Cornellà el 21 de maig. El Campionat de 10 Km està pendent de designar. A nivell estatal, cal destacar el Campionat d\’Espanya de Marató que se celebrarà a Sevilla el 13 de febrer, el Campionat d\’Espanya de Mitja Marató el 30 d’abril a Gijón, el Campionat d\’Espanya de Milla es disputarà a Aranda de Duero el 14 de maig i el Campionat d’Espanya de Muntanya el proper 19 de juny en seu a designar. A nivell internacional, cal destacar el Campionat d\’Europa de Muntanya, que se celebrarà a Bursa (Turquia) el 9 de juliol, el Campionat d’Europa de Veterans a Thionville & Yutz (França) del 13 al 15 de maig i el Campionat del Món de Muntanya l\’11 de setembre a Tirana (Albania).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.