¡Roger Roca estarà a la Mitja Marató de Salou!

0
407

La Mitja Marató de Salou tindrà un prestigiós atleta a la seva linia de sortida, el proper 12 de Decembre. Es tracta de Roger Roca, el famós corredor i duatleta d’Igualada. Amb un palmarés impressionant a nivell estatal i nacional (destacant els seus títols de campió d’Espanya de Marató i Duatló), el català ho té clar: ve per guanyar. Tot i que no arribaré al 100%, per que justament ara començo la temporada i em faltarà entrenament, sense dudte donaré el màxim per a poder guanyar, afegeix el gran favorit de la prova. | Si els principals objectius de Roger al 2011 són la Marató de Barcelona i el Mundial de Duatló, la Mitja Marató de Salou és una bona oportunitat per a gaudir i passar-ho d’allò més bé. Per a la setena edició, la cursa compte amb un nou recorregut, donant encara més protagonisme al litoral i al passeig marítim, amb una arribada apoteósica a la Plaça de les Comunitats Autònomes. Detalls Nom : Mitja Marató de Salou Data : 12 de Decembre Distància : 21,1km Preu : 16 euros (18 Euros a partir de l’1 de Decembre)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.