¡Roger Roca estarà a la Mitja Marató de Salou!

0
311

La Mitja Marató de Salou tindrà un prestigiós atleta a la seva linia de sortida, el proper 12 de Decembre. Es tracta de Roger Roca, el famós corredor i duatleta d’Igualada. Amb un palmarés impressionant a nivell estatal i nacional (destacant els seus títols de campió d’Espanya de Marató i Duatló), el català ho té clar: ve per guanyar. Tot i que no arribaré al 100%, per que justament ara començo la temporada i em faltarà entrenament, sense dudte donaré el màxim per a poder guanyar, afegeix el gran favorit de la prova. | Si els principals objectius de Roger al 2011 són la Marató de Barcelona i el Mundial de Duatló, la Mitja Marató de Salou és una bona oportunitat per a gaudir i passar-ho d’allò més bé. Per a la setena edició, la cursa compte amb un nou recorregut, donant encara més protagonisme al litoral i al passeig marítim, amb una arribada apoteósica a la Plaça de les Comunitats Autònomes. Detalls Nom : Mitja Marató de Salou Data : 12 de Decembre Distància : 21,1km Preu : 16 euros (18 Euros a partir de l’1 de Decembre)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.