Pepe Ríos favorit al 41è Cros Ciutat de Mataró

0
335

El corredor maresmenc de CA Manresa JOSÉ RIOS correrà diumenge el 41è Cros Ciutat de Mataró que es celebrarà en el circuit permanent del \”Camí dels Contrabandistes\” de la capital del Maresme. RIOS vol inscriure per primera vegada el seu nom en el palmarès de guanyadors absoluts del cros que organitza la entitat que ell mateix presideix, el Grup Atletisme Lluïsos de Mataró. Per aquest motiu, diumenge sortirà a correr amb l\’ilusió d\’un principiant, i amb la convicció d\’aconseguir la victòria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.