Àleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Isabel Eizmendi (Cerrr Strands triathlon) s’imposen al duatló de muntanya de Vallfogona de

0
2089

La pintoresca població de Vallfogona de Ripollès amb motiu de la organització per part de l’ajuntament Vallfogoní i de la comissió de festes de la 8ª edició del duatló de muntanya va donar el tret de sortida a la primera competició corresponent a la nova temporada 2010-2011.La cursa es va portar a terme en una matí de diumenge força rúfol amb fred i la presencia de boira baixa i moments de plugims que van endurir encara més les característiques inicials de la duatló que va començar amb 6 quilòmetres de cursa a peu , 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar 3 quilòmetres de cursa a peu. | Dins de l’apart de la competició a la categoria masculina victòria , per segon any consecutiu , pel duatleta de Ripoll Àleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)autor del millors parcials de ciclisme i la darrera cursa a peu , amb un temps final de 2 hores 2 minuts i 18 segons , superant al segons classificat per més de 5 minuts , el duatleta Bolivià Ever Alejandro Gómez(Cerrr Strands triathlon) guanyador absolut del ranking del 2009-2010, completant el podi com 3º Sergi Rodríguez (Cerrr Strands triathlon)autor del millor parcial a la primera cursa a peu.A la classificació per equips 1º Cerrr Strands triathlon (Gómez-Rodriguez-Reymundi) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Fàbregas-Barris-Colomer)3º C.E. Tribike Cabrils (Caro-Jorba-Personal). A la vessant femenina també va reeditar la seva victòria de l’any passat la Donostiarra , Isabel Eizmendi (Cerrr Strands triathlon) que es va mantenir en solitari al capdavant de la cursa des de el començament , creuant la línia d’arribada amb una avantatge de més de 5 minuts per davant de la segona classificada , la junior Anna Noguera (C.A. Igualada) vigent sots-campiona de Catalunya absoluta de triatló de muntanya i 3ª classificada Anna Claret (Club triatló Sant Joan de les Abadesses).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.