Rafa Botello, Novè a Nova York

0
568

Aquest matí he competit a la marató més prestigiós del món i alhora el més dur. He aconseguit un Top Ten de nou i ja en són quatre en cinc participacions. La veritat que la cosa no pintava gens bé després de que quan realitzava el meu últim entrenament el dia abans vaig tenir la mala sort que la cadira se\’m trenqués, gràcies a l\’organització varem aconseguir que un soldador amb tot l\’equip a sobre aparegués a la porta l\’hotel per soldar la cadira i deixar la llista per al dia d\’avui.| La cursa va ser com m\’esperava i dura com mai, els atletes van sortir molt fort en el pont de Verrazano i ja en la milla 1 anava situat el 15 a uns 50 metres del 13 i 14, a la baixada vaig agafar a un grup del 8 al 14, a partir del quilòmetre 5 sempre vam ser cinc atletes que seria els que disputarien els llocs del 8 al 12. Els integrants erem Ernst Van Dyk de Sudafrica, Denis Lemeuiner de França, Aron Pike dels Estats Units i els espanyols Roger Puigbo i jo. Al quilòmetre vam fer un atac Ernst, Roger i jo i ens vam anar uns quilòmetres però més tard arribaria de nou els altres dos components. Cap al quilòmetre 36 el sud-africà va fer un atac i l\’únic que va poder respondre a una certa distància vaig ser jo. Ja ens es mourien les places amb un 8 lloc per Ernst, 9 jo, Denis 10, Roger 11 i Aron el 12. Estic super content de la meva experiència en la millor marató del món, bon resultat, primera vegada a la roda de premsa davant tots els mitjans del món, reportatge per la televisió de la marató que espero tenir aviat i xerrada per al Public School 102 de Manhattan . Video de l\’escola http://manhattan.ny1.com/content/128362/harlem-students-take-part-in–mini–marathon

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.