La Pujada i Baixada a Guanta celebra la seva 25a edició

0
634

Més de 900 corredors vinguts de diferents indrets de Catalunya s\’aplegaran diumenge per recórrer els 12,3 km d\’aquesta emblemàtica cursa, que enguany celebra la 25a edició. El proper diumenge dia 7 de novembre Sentmenat acollirà la popular i concorreguda Pujada i Baixada a Guanta, que enguany compleix la seva 25a edició i compta amb més de 900 atletes inscrits d\’arreu de Catalunya. Aquest any la cursa està organitzada pel Club Atlètic de Sentmenat i l\’Ajuntament de Sentmenat, que per festejar aquest aniversari tan especial han organitzat pel dia abans una exposició dedicada a tots els atletes que han participat en aquesta emblemàtica cursa durant els seus 25 anys d\’història. En la mostra hi haurà exposades les 25 samarretes i els 25 cartells de totes les edicions de la competició, així com un vídeo que repassa els millors moments d\’aquests 25 anys. Totes les persones interessades a visitar l\’exposició podran fer-ho el dissabte dia 6 a partir de les 7 de la tarda a la Sala Ecus.| Des de l\’Ajuntament de Sentmenat es dóna les gràcies al Club Atlètic Sentmenat i a les 200 persones que desinteressadament col·laboren, any rere any, en l\’organització d\’aquesta activitat tan especial i important per a la projecció de Sentmenat cap a l\’exterior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.