Taula Rodona: L\’ATLETISME I LA DONA

0
457

El proper divendres 5 de novembre a les 19.30 h. es realitzarà la taula rodona L\’Atletisme i la Dona al Centre Cívic Pla d\’en Boet (C/ Juan Sebastián Elcano 6, Mataró) organitzat per la Comissió de Clubs d\’Atletisme de Mataró i l\’Ajuntament de la ciutat. Hi participaran Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme, Mercè Rosich, Directora Tècnica de la Federació Catalana d\’Atletisme, Joan Leonart , Gerent i Director Tècnic del CA Manresa, i les atletes d\’elit Rosa Ma Morató, Judit Pla i Gema Barrachina. La taula serà moderada per Josep Ma Antentas, Vice-President 1r de la Federació Catalana d\’Atletisme. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.