Taula Rodona: L\’ATLETISME I LA DONA

0
307

El proper divendres 5 de novembre a les 19.30 h. es realitzarà la taula rodona L\’Atletisme i la Dona al Centre Cívic Pla d\’en Boet (C/ Juan Sebastián Elcano 6, Mataró) organitzat per la Comissió de Clubs d\’Atletisme de Mataró i l\’Ajuntament de la ciutat. Hi participaran Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme, Mercè Rosich, Directora Tècnica de la Federació Catalana d\’Atletisme, Joan Leonart , Gerent i Director Tècnic del CA Manresa, i les atletes d\’elit Rosa Ma Morató, Judit Pla i Gema Barrachina. La taula serà moderada per Josep Ma Antentas, Vice-President 1r de la Federació Catalana d\’Atletisme. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.