OXD tornarà a estar present en la Behobia- Sant Sebastià

0
412

La marca de cremes esportives OXD estarà, per segon any consecutiu, present en la Behobia- Sant Sebastià. Durant els dies previs a la carrera, divendres 12 i dissabte 13 de Novembre, se celebrarà com de costum la Fira del Corredor. OXD estarà present en la fira, on s\’espera una gran afluència i una bona resposta de tots els participants i corredors. En aquesta edició, la marca especialitzada en cremes esportives oferirà de manera gratuïta a tots els participants de la carrera, una mostra de la seva emulsió tèrmica inclosa a la Borsa del corredor amb la qual s\’obsequia a tots els atletes participants. | Tots els assistents podran conèixer les noves cremes en el stand situat en la fira del corredor. La gamma consta de dos productes de calor (emulsió tèrmica i emulsió tèrmica intensa), dues de fred (gel fred i gel fred intens), un gel d\’àrnica, un lubrificant i un protector solar. La marca de cosmètics esportius, s\’uneix de nou a una de les proves més emblemàtiques del calendari nacional. Després de presentar la marca l\’any passat a Sant Sebastià i l\’èxit de la Marató de Barcelona i Madrid, OXD vol seguir reforçant el compromís amb el running en un dels esdeveniments esportius més rellevants en el panorama espanyol. Tots els productes es poden adquirir d\’una forma ràpida, segura i còmoda a través de la pàgina web http://www.oxdsportech.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.