OXD tornarà a estar present en la *Behobia- Sant Sebastià

0
971

La marca de cremes esportives OXD estarà, per segon any consecutiu, present en la Behobia- Sant Sebastià. Durant els dies previs a la carrera, divendres 12 i dissabte 13 de Novembre, se celebrarà com de costum la Fira del Corredor. OXD estarà present en la fira, on s\’espera una gran afluència i una bona resposta de tots els participants i corredors. En aquesta edició, la marca especialitzada en cremes esportives oferirà de manera gratuïta a tots els participants de la carrera, una mostra de la seva emulsió tèrmica inclosa a la Borsa del corredor amb la qual s\’obsequia a tots els atletes participants. | Tots els assistents podran conèixer les noves cremes en el stand situat en la fira del corredor. La gamma consta de dos productes de calor (emulsió tèrmica i emulsió tèrmica intensa), dues de fred (gel fred i gel fred intens), un gel d\’àrnica, un lubrificant i un protector solar. La marca de cosmètics esportius, s\’uneix de nou a una de les proves més emblemàtiques del calendari nacional. Després de presentar la marca l\’any passat a Sant Sebastià i l\’èxit de la Marató de Barcelona i Madrid, OXD vol seguir reforçant el compromís amb el running en un dels esdeveniments esportius més rellevants en el panorama espanyol. Tots els productes es poden adquirir d\’una forma ràpida, segura i còmoda a través de la pàgina web http://www.oxdsportech.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.