COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA DE DUATLONS DE MUNTANYA

0
423

Aquest diumenge Vallfogona de Ripollès obra la nova temporada 2010-2011 amb l’especialitat hivernal dels duatlons de muntanya i al mateix també es dona inicia a la Lliga nacional .La competició es disputarà des de el mes de Novembre 2010 fins les primeres setmanes del mes de març 2011 , un total de 15 duatlons de muntanya que puntuaran per la Lliga, visitaran les poblacions de Vallfogona de Ripollès , Viladecavalls, Balaguer ; Viladrau , Sant Andreu de la Barca , Solsona , Lleida , Cabrils , L’Ametlla del Vallès , Mataró , Vallirana , Folgueroles , Òdena , Sant Joan de les Abadesses i Terrassa. | El punt més fort d’aquest calendari serà el proper 20-2-2011 a Sant Joan de les Abadesses , amb motiu de la celebració del Campionats de Catalunya absoluts individuals i per clubs.
Vallfogona de Ripollès , aixeca el telo
La 8ª edició del duatló de muntanya de Vallfogona de Ripollès , obrirà una nova edició de la LLiga nacional de l’especialitat , sota el format habitual de 6 quilòmetres de cursa a peu , seguit de 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu de 3 quilòmetres.La sortida de la competició a les 10 del matí des de davant de l´Ajuntament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.