COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA DE DUATLONS DE MUNTANYA

0
527

Aquest diumenge Vallfogona de Ripollès obra la nova temporada 2010-2011 amb l’especialitat hivernal dels duatlons de muntanya i al mateix també es dona inicia a la Lliga nacional .La competició es disputarà des de el mes de Novembre 2010 fins les primeres setmanes del mes de març 2011 , un total de 15 duatlons de muntanya que puntuaran per la Lliga, visitaran les poblacions de Vallfogona de Ripollès , Viladecavalls, Balaguer ; Viladrau , Sant Andreu de la Barca , Solsona , Lleida , Cabrils , L’Ametlla del Vallès , Mataró , Vallirana , Folgueroles , Òdena , Sant Joan de les Abadesses i Terrassa. | El punt més fort d’aquest calendari serà el proper 20-2-2011 a Sant Joan de les Abadesses , amb motiu de la celebració del Campionats de Catalunya absoluts individuals i per clubs.
Vallfogona de Ripollès , aixeca el telo
La 8ª edició del duatló de muntanya de Vallfogona de Ripollès , obrirà una nova edició de la LLiga nacional de l’especialitat , sota el format habitual de 6 quilòmetres de cursa a peu , seguit de 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu de 3 quilòmetres.La sortida de la competició a les 10 del matí des de davant de l´Ajuntament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.