Córrer per córrer a Manlleu

0
305

Des de el Club Olímpic Manlleu, us donem a conéixer la celebració de la 19ª edició del Córrer per Córrer, que tindrá lloc el proper dia 14 de novembre a les 10 hores, amb sortida i arribada a la zona esportiva de Manlleu. Es una cursa de 10 km en la que no hi han cap classe de premis, es fa classificació general única, i al final tant els corredors com els acompanyants poden gaudir d\’un esmorzar que els ufereix el Club. Com totes les organitzacions del nostre club, es gratuïta. Preguem que ens fessiu les inscripcions per adelantat, a fi de fer les previsions necessàries.| US HI ESPEREM atletisme@olimpicmanlleu.com Club Olímpic Manlleu

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.