TRIATLO INTERNACIONAL B ( MITJA DISTANCIA ) DE BANYOLES

0
501

XAVIER LLOBET ( CLUB TRIATLÓ MANRESA) i NEUS CAYLA ( CENTRE DE NATACIÓ MATARO ) NOUS CAMPIONS CATALANS
Banyoles , sota la organització conjunta del Club Ciclista Banyoles i la Federació Catalana de Triatló , va ser la seu de una nova edició del Triatló Internacional sota la distancia “B” també coneguda com la mitja distancia i enguany Campionat de Catalunya Absolut de l’especialitat , això vol dir que els 350 triatletes inscrits van fer front a 2.200 metres de natació – 2 voltes- a l’estany , i que degut a que la temperatura de l’aigua que estava per sota del 23 graus es va permetre la utilització dels vestits de neoprè , tot seguit 80 km de ciclisme- 2 voltes- a un traçat molt entretingut i tècnic amb constants pujades i baixades i per finalitzar amb la cursa a peu de 20 KM donat 3 voltes senceres al voltant de l’estany.| El triatleta Manresà primer olímpic català , Xavier LLobet ( Club Triatló Manresa ) ens va oferir una altra cavalcada en solitari i una lluita contra el crono fins assolir una còmoda victòria absoluta amb més de 4 minuts d d’avantatge al 2º classificat Xavier Torrades ( Club Natació Reus Ploms ) – vigent Campió de Catalunya de la distancia olímpica – i el tercer graó del podi , pel triatleta revelació de la temporada Sergio Garcia ( Club Natació Prat-triatló ) autor del millor parcial a la cursa a peu. A les sempre disputades classificacions per equips : 1º Club Triatló Manresa ( llobet-Rodriguez-Trias) 2º Club Natació Reus Ploms ( Torrades-Aguilar-López ) 3º Club Natació Prat-triatló ( Garcia-Cardo-Renedo ). A la competició femenina un altre exhibició per part de la Campiona d´ Espanya de triatló de la categoria sub-23 , Neus Cayla ( Centre de Natació Mataró )creuant la línia de meta amb més de 3 minuts d’avantatge a la 2ª classificada Alba Xandri ( Club Triatló Berga ) completant el podi com 3ª – la guanyadora de la edició de l’any passat- Sílvia Tremoleda ( Club Natació Reus Ploms ). Per equips 1ª posició pel Club Natació Reus Ploms ( Tremoleda –Jordi-Jordi ).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.