TRIATLO INTERNACIONAL B ( MITJA DISTANCIA ) DE BANYOLES

0
403

XAVIER LLOBET ( CLUB TRIATLÓ MANRESA) i NEUS CAYLA ( CENTRE DE NATACIÓ MATARO ) NOUS CAMPIONS CATALANS
Banyoles , sota la organització conjunta del Club Ciclista Banyoles i la Federació Catalana de Triatló , va ser la seu de una nova edició del Triatló Internacional sota la distancia “B” també coneguda com la mitja distancia i enguany Campionat de Catalunya Absolut de l’especialitat , això vol dir que els 350 triatletes inscrits van fer front a 2.200 metres de natació – 2 voltes- a l’estany , i que degut a que la temperatura de l’aigua que estava per sota del 23 graus es va permetre la utilització dels vestits de neoprè , tot seguit 80 km de ciclisme- 2 voltes- a un traçat molt entretingut i tècnic amb constants pujades i baixades i per finalitzar amb la cursa a peu de 20 KM donat 3 voltes senceres al voltant de l’estany.| El triatleta Manresà primer olímpic català , Xavier LLobet ( Club Triatló Manresa ) ens va oferir una altra cavalcada en solitari i una lluita contra el crono fins assolir una còmoda victòria absoluta amb més de 4 minuts d d’avantatge al 2º classificat Xavier Torrades ( Club Natació Reus Ploms ) – vigent Campió de Catalunya de la distancia olímpica – i el tercer graó del podi , pel triatleta revelació de la temporada Sergio Garcia ( Club Natació Prat-triatló ) autor del millor parcial a la cursa a peu. A les sempre disputades classificacions per equips : 1º Club Triatló Manresa ( llobet-Rodriguez-Trias) 2º Club Natació Reus Ploms ( Torrades-Aguilar-López ) 3º Club Natació Prat-triatló ( Garcia-Cardo-Renedo ). A la competició femenina un altre exhibició per part de la Campiona d´ Espanya de triatló de la categoria sub-23 , Neus Cayla ( Centre de Natació Mataró )creuant la línia de meta amb més de 3 minuts d’avantatge a la 2ª classificada Alba Xandri ( Club Triatló Berga ) completant el podi com 3ª – la guanyadora de la edició de l’any passat- Sílvia Tremoleda ( Club Natació Reus Ploms ). Per equips 1ª posició pel Club Natació Reus Ploms ( Tremoleda –Jordi-Jordi ).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.