Els falcons de Vilafranca organitzen la 1ªpujada a l\’ermita de Sant Pau. 5 desembre 2010.

0
454

Amb motiu del 51é aniversari dels Falcons de Vilafranca any rere any preparem una sèrie d\’actes per a tots els públics, xocolatada, inflables per la canalla, tast de cava, actuació falconera etc. Però la gran novetat d\’enguany és la primera pujada a l\’ermita de Sant Pau, una cursa de 10 quilometres, on les vistes que ens ofereix el circuit són espectaculars. | Cursa curta però intensa, amb un circuit molt exigent, on ens podem trobar rampes fins al 23% de desnivell, que ens porten als dipòsits d\’aigua que abasteixen d’aquesta a la població vilafranquina, corriols entre el boscs de Sant Pau, on ens podem trobar el circuit de btt i senderisme conegut com la ruta verda, terreny molt agradable per sortir a rodar, trialeres i camins de terra amb forta pendent, molt durs, que posaran a proba la resistència dels corredors. El pas per la riera d\’en llitrà, paratge recuperat recentment amb un terreny de sorra de riera que fa juntament amb la seva vegetació, un dels paratges més bonics de cursa de la zona del Penedès. Juntament amb el cim de la muntanya que porta el nom de la proba, Sant Pau, rodejada amb les vinyes penedesenques, fent molt interessant la participació de la cursa amb la possibilitat de gaudir del paratges que ens envolten. Per tots aquests motius, l\’organització preveu un èxit participatiu tant de corredors locals com de tot el territori català. Us esperem a tots a la cursa. Més informació a falconsdevilafranca.cat. Inscripcions per Internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.