Venda solidària del circuit de la Marató Barcelona 2011

0
477

29 de Octubre de 2010, dia Mundial del Ictus Cerebral
http://www.worldstrokecampaign.org us presento una nova iniciativa solidaria, el 4+4
4+4? El seu significat és simple, són els meus anys 44, significa la satisfacció i felicitat de seguir complint anys. La suma? 8, i serà aquest precisament, si ho acabo, el 8º marató de la meva vida i el més important celebraré aquest segon aniversari desde el aneurima cerebral que vaig patir del 2003, fa 8anys. | El diumenge 6 de Març de correré, la 33º edició de la Marató de Barcelona, són en total 42Km195m. De manera simbòlica i altruista venc tots els Kms recorreguts al preu de 8€ el Km, d\’aquesta manera cada persona tindrà un Km determinat que publicaré en el bloc i en aquest fil. A manera de fila O, posaré a la venda els 195m últims, els més emotius i gloriosos, allí totes les persones anònimes o no? que ho desitgeu podeu fer el vostre donatiu, per la quantitat que vulgueu. Aquí no publicaré el nom si no la quantitat total. La meva motivació és aconseguir acabar la marató i aconseguir una gran marca, per a això comptaré amb l\’ajuda dels correcats i de l\’entrenador del Repte per la marató, en Julio Rey. D\’aquesta manera ajudarem al màxim a la Fundació Hospital Clínic en la seva lluita per investigar, prevenir i curar els Ictus Cerebrals. Per realitzar la donació i comprar kms, realitzar-ho des d\’aquí: Posteriorment, envieu-me un correu a pablopluvinet@gmail.com amb el Km que heu comprat. En breu apareixereu en la llista situada a l\’esquerra del bloc. Aquest repte solidari és l\’esdeveniment anual més important que realitzo des del correportusvenas i amb el que recaptem més donacions. Us linko el projecte correportusvenes i us agraeixo la vostra col·laboració. 42milgràcies http://pablopluvinet.blogspot.com/2010/01/corrextusvenas-proyecto-solidario-pablo.html

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.