ELS DOS GERMANS ESQUIUS ES CORONEN A L\’ESTATAL DE MARATÓ

0
451

Brillantissima l\’actuació duta a terme per els dos atletes suriencs de CA Manresa en el Campionat d\’Espanya de Marató per a veterans celebrada ahir sota un temporal de vent (amb ràfegues superiors a 60km/h) i pluja, que va posar al limit als 600 corredors que van pendre la sortida en la V Quixote Maratón Internacional. Finalment 372 corredors van completar la prova. Brillantissima actuació ja que el RAMON ESQUIUS es va proclamar merescudament Campió d\’Espanya M50 amb un excel.lent registre de 2h44\’48\”, en aferrisada lluita per les medalles amb els dos atletes madrilenys MANUEL DELGADO (EA Majadahonda -2h45\’03\”) i JOSE LUIS BERNABÉ (AD Marathon -2h45\’15\”), on nómes en el darrer quilòmetre ESQUIUS va aconseguir aquesta diferencia de 15 segons que li va donar el titol de campió estatal.| I el seu germà, l\’ALFONS va pujar al tercer esglaó del podi en la categoria M45 penjant-se la medalla de bronze amb un temps de 2h43\’51\”.Van acompanyar a l\’Alfons en el podi l\’atleta FCO J. RODRIGUEZ que es va proclamar campió estatal amb 2h31\’54\”, i JOSE PERONA que es va proclamar sots-campió amb 2h42\’33\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.